Fodbold nyheder

Napoli kæmper for at få solgt sæsonkort

Af Stefan Lindahl

Serie A-klubben Napoli har svært ved at få solgt sine sæsonkort. Det viser en undersøgelse lavet af italiensk radiostation.

Article image

9.000 sæsonkort. Det er alt, hvad Napoli indtil videre har solgt med en uges tid til den nye Serie A-sæson starter. Henover sommeren har Napoli ellers investeret i nye sæder til hjemmebanen Stadio San Paolo, som kan rumme 55.000 tilskuere.

Det er radiostationen Radio Kiss Kiss, der har lavet undersøgelsen. De har også kigget på nogle af de andre klubber i Serie A. Heriblandt figurerer Atalanta, som skal spille Champions League, og SPAL. De to klubber har sværere end Napoli ved at få afsat kortene, da begge klubber pt. ligger på 7.000 solgte. Atalantas hjemmebane kan dog ikke engang rumme halvt så mange som Napoli med sine 21.300 tilskuerpladser. Hos SPAL er der plads til endnu færre. Kun 16.134 kan være på plads på Stadio Paolo Mazza.

Napoli er overgået på salg af klubber som oprykkerne Hellas Verona, Cagliari, Bologna, Parma og Udinese, der befinder sig på mellem 10.000 og 13.000 solgte. I næste række finder man Fiorentina med 16.000, Lazio og oprykkerne Lecce med 17.000 og Roma med 18.000.

Helt i top på listen befinder Inter sig. Milano-klubben har solgt 40.000 sæsonkort, hvilket svarer til halvdelen af hjemmebanen San Siros kapacitet.

Ingen af de resterende Serie A-klubber har opgjort deres salg, hvorfor de ikke er med i undersøgelsen.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik