Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Mikkel Overgaard

De mange transfervinduer i Spanien, Tyskland og Danmark er stadig åbne og spillere rygtes frem og tilbage, hvor du her kan få et overblik over nogle af disse rygter.

Article image

Jadon Sancho skulle angiveligt forlade Borussia Dortmund næste sommer, hvor det tyske hold allerede nu er igang med at eftersøge markedet for mulige erstatninger (Mail).

Real Madrids træner Zinedine Zidane udtaler, at han er glad for at have midtbanespilleren James Rodriguez på 28 år som en del af hans trup. Dette skyder nogle af rygterne om, hvorvidt James Rodriguez skal væk til jorden (Corriere dello Sport).

Celtic-manager Neil Lennon forsikrer, at en ny målmand ikke er på listen over vigtige emner denne sommer (Daily Record).

Bury-spilleren Stephen Dawson risikere at miste sit hus, hvis klubben går konkurs (Talksport).

Den bosniske angriber Edin Dzeko på 33 år har underskrevet en ny tre-årig kontrakt med Roma, selvom der har været mange rygter om et skfite til rivalerne fra Inter Milan (AS Roma).

Den brasilianske landstræner Tite udtaler, at Neymar afventer sin situation, hvor det er Paris Saint-Germain der lige nu står til at tage den endelige beslutning.

Den brasilianske kreatør Philippe Coutinho er blevet udlejet til Bayern Munchen for den kommende sæson efter, at han ikke er slået igennem i den spanske storklub Barcelona (ESPN).

Den danske back, Riza Durmisi, skulle ifølge italienske medier være enige med Fenerbache om et skifte, der kan gøre ham til holdkammerat med Mathias Zanka Jørgensen, hvor også Simon Kjær rygtes mod (Gazzetta dello Sport).

Stortalentet Takefusa Kubo, der er skiftet til Real Madrid overvejet et skifte til Valladolid, der ønsker at leje den unge japaner (Mundo Deportivo).

Danskerklubben Celta Vigo ønsker at komme af med Pione Sisto, hvor man istedet vil have Lucas Vasquez ind som erstatning fra Real Madrid (OKdiario).

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg kan også være på vej væk fra Ajax, hvor han rygtes til at blive holdkammerat med en gammel kending i Robert Skov i den tyske klub Hoffenheim, der ønsker at leje danskeren (VP).

Hirving Lozano fra PSV står til at skifte den hollandske klub ud med Napoli, der angiveligt betaler 315 millioner kroner for mexicaneren, der underskriver en fem-årig kontrakt med den italienske klub (Voetbal International).


Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik