Fodbold nyheder

AaB-spiller tæt på drømmeskifte

Af Mikkel Overgaard

Det er et spørgsmål om millioner, før AaB’s Oliver Abildgaard kan kalde sig udenlandsdansker, han er nemlig mere end klar på at skifte til udlandet.

Article image

Selvom den unge U21-landsholdsspiller er ved at blive en fast bestanddel af det nordjyske Superliga-mandskab, så står Oliver Abildgaard til at blive AaB’s næste store salgsemne. Det er nemlig AC Sparta Prag, som gerne vil tilknytte den unge nordjyde.

Efter første kamp i Superligaen i weekenden udtalte han selv:

- Som alle nok har læst, er der kommet nogle bud ind. Nu ligger den hos klubben. Jeg ved, at Prag har afgivet et bud, men det er op til Allan Gaarde og klubben, hvordan det skal skrues sammen.

AaB forventer at sælge Oliver Abildgaard for omkring 15 millioner kroner, hvilket skulle være grunden til han ikke er røget afsted endnu. Den tjekkiske klub vil nemlig kun smide omkring 9 millioner kroner samt mulige bonusser for den talentfulde midtbanemand.

Planen er klar, mener Oliver Abilgaard i hvert fald selv, hvis et skifte skulle gå igennem.

- De vil bruge mig, og deres plan er at gøre mig til en bedre spiller på et bedre hold mod bedre modstandere. Formentligt også sælge mig videre, Det er min plan at gå direkte ind i startopstillingen. Der er ingen garantier i fodbold, men planen er, at jeg ikke skal sidde alt for meget på bænken, for det er inde på banen, at man udvikler sig.

23-årig Abildgaard har indtil videre spillet 79 kampe for AaB.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik