Fodbold nyheder

Napoli-nyindkøb:
Jeg var aldrig i tvivl

Af Daniel Fisker

Kostas Manolas var aldrig i tvivl om, at han ville skifte fra AS Roma til Napoli.

Article image

Kostas Manolas har rykket teltpælene op i AS Roma og taget hul på en tilværelse i Napoli, hvor han bliver makker med forsvarsgeneralen Kalidou Koulibaly.

Den græske midterstopper har nu løftet sløret for, hvordan og hvorfor han endte i Napoli. Den 28-årige græker, som kostede Napoli i omegnen af 270 millioner kroner, er dog ikke snakkesalig i forhold til afskeden med AS Roma.

- Jeg har fundet en rigtig god atmosfære og fået en varm velkomst, udtaler Kostas Manolas ifølge Football Italia.

- Jeg vil ikke snakke om, hvorfor jeg forlod Roma, fordi det er en privat sag. Det første opkald jeg fik om Napoli var fra min agent, derefter ringede direktøren og træneren.

- De gjorde mig sikker på min beslutning, og det var klart helt fra starten, at de virkelig ville have mig på holdet. Jeg var aldrig i tvivl. Det var derfor, at jeg valgte Napoli. Jeg er sikker på, at jeg har truffet den rigtige beslutning.

- Jeg kunne lide den måde, som Napoli spillede på. Jeg var ivrig efter at blive en del af det. Jeg vil gøre alt for at vinde Scudettoen her.

- Carlo Ancelotti er unik på grund af alt det, han har vundet i løbet af hans karriere. Jeg lover, at jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet med at opnå dets mål og sigte så højt som muligt.

Kostas Manolas spillede 35 kampe for AS Roma – hvor han har slået folderne siden 2014 – i den forgangne sæson. Han bidragede med et enkelt mål og en enkelt assist, mens han også indkasserede seks gule kort.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik