Fodbold nyheder

Roma-spiller vil ikke til Milan

Af Stefan Lindahl

Ifølge medie har AC Milan og Roma forsøgt sig med en byttehandel. Der er dog det problem, at spilleren Roma vil inkludere, ikke selv ønsker Milan.

Article image

De to Serie A-klubber AC Milan og Roma vil gerne lave en byttehandel ifølge det italienske medie La Repubblica. Romerne er meget interesserede i Milans spanske kreatør Suso, hvorfor man har forsøgt at fremsende et bud, der skal give milaneserne en pose penge og den argentinske midtbanespiller Javier Pastore. Der er dog et problem: Pastore vil ikke til Milan.

Milans Suso er af flere medier blevet talt op som et salgsemne for Milan i denne sommer. Det skyldes angiveligt både, at spilleren kan give milaneserne lidt økonomisk pusterum og fordi, at han ikke passer direkte ind i den nye træners, Marco Giampaolo, formation.

Ifølge Calciomercato besværliggør Pastores nej tak til Milan en mulig transfer i forbindelse med Suso. Ifølge mediet vil klubben ikke hente før, at de kan dække købet af økonomisk. Mediet spår i, at klubben overvejer det italienske midtbane-talent Nicolo Zaniolos fremtid, der er ønsket i flere Premier League- og Serie A-klubber. Zaniolo koster efter sigende 382 mio. kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik