Fodbold nyheder

Redknapp:
Lampard perfekt for Chelsea

Af Bertram Christensen

Jamie Redknapp peger på den tidligere Chelsea-profil som Sarris afløser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Skal man stole på det man læser i medierne, står Chelseas manager, Maurizio Sarri, med foden halvt ude af døren hos London-klubben. Det ledige trænersæde i Juventus skulle være enormt fristende for italieneren.

Derfor er snakken allerede begyndt at gå på, hvem der skal tage over som manager for Chelsea. På det seneste er Chelsea-legenden, Frank Lampard, begyndt at blive nævnt en del, som ny mulig manager.

Lampard er lige nu i Derby, som han førte frem til finalen i playoff til Premier League, hvor det dog blev til et nederlag til Aston Villa. En af de folk, som mener, at Lampard ville være et godt valg som Chelsea-manager er den tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp.

- Sarri er stadig manager lige nu, men hvis det ændrer sig, skal Chelsea bruge en manager næste sæson. Frank (Lampard red.) ville være den perfekte person, siger han til Sky Sports og fortsætter:

- Chelsea har mistet deres bedste spiller (Eden Hazard red.) og de kan ikke købe spillere de næste to eller tre vinduer, så du skal bruge en, som alle elsker og vil give tid.

Jamie Redknapp er desuden søn af Harry Redknapp, som er manden, der gav Frank Lampard sin professionelle debut i West Ham.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik