Fodbold nyheder

Har Kepa slået De Gea af pinden?

Af Obaida El-Itr

Kepa Arrizabalaga har været den foretrukne målmand det seneste stykke tid, og det tyder på, at han har overtaget pladsen som førstemålmand for det spanske landshold.

Article image
Ritzau-Scanpix

David de Geas tid som nummer ét i den spanske landsholdstøjer er ikke ovre, men Kepas forrygende form i slutningen af sæsonen, er grunden til, at Chelsea-målmanden er startet inde på det seneste, siger Spaniens assistenttræner Robert Moreno. Kepa er startet inde de seneste tre kampe, og mens startpladserne mod Malta og Færøerne ikke kom som den helt store overraskelse, var startpladsen mod Sverige det store emne i de spanske aviser.

De Gea blev heftigt kritiseret efter sin præstationer under VM og Nations League, hvilket fik mange til at sætte spørgsmålstegn ved hans fremtid som førstemålmand. Manchester United-målmandens tid er dog ikke forbi på landsholdet ifølge assistenten.

- Vi tror på ingen måde, at De Geas tid er forbi på landsholdet, men Kepa har haft en fremragende sæson og gjort det godt i Europa League. På nuværende tidspunkt tror vi, Kepa kan gøre en større forskel. Konkurrencen er som aldrig før. Når du føler, noget er nemt, slapper du af, og det må ikke ske, siger Moreno.

Kepa har holdt buret rent i to ud af tre kampe.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik