Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Mikkel Overgaard

Flere store spillere rygtes nu til Premier League. Det er bl.a. Sergio Ramos, Mathijs De Ligt og Adrien Rabiot.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er med i opløbet om at købe Atletico Madrids franske verdensmester Antoine Griezmann, efter der er sået tvivl om hans tidligere nævnte skifte til Barcelona (Independent).

Manchester United rygtes også at smide et bud på Real Madrid-kaptajnen, Sergio Ramos, der ville kunne forlade klubben efter 14 år (Mail).

Arsenal skulle angiveligt ønske at sælge midtbanespilleren, Henrikh Mkhitaryan, denne sommer. Han har scoret seks mål i 25 Premier League-kampe i denne sæson (Sun).

Chelseas spanske forsvarsspiller, Marcos Alonso, overvejer et skifte væk fra Stamford Bridge, selvom han i sidste oktober underskrev en ny fem-årig kontrakt (Evening Standard).

Manchester United og deres spanske målmand, David De Gea, er ikke kommet længere i forhandlingen af en ny kontrakt, selvom han har udløb til næste sommer. David De Gea har været i klubben siden 2011 og kan fra januar 2020, begynde at skrive forhånds-kontrakter med udenlandske klubber (Sky Sports).

Everton er favoritter til at få fingrene i Arsenal- og England-angriberen, Danny Welbeck, på en fri transfer denne sommer (Evening Standard).

Tottenham forbereder sig på at bruge i omegnen af små 700 millioner kroner på Bournemouth-angriberen Callum Wilson og hans holdkammerat David Brooks (Mail).

Arsenal og Manchester United er begge stålsatte på at hente den franske midtbanespiller Adrien Rabiot, efter han er kommet ud i kulden hos de franske mester (Star).

Arsenal forbereder også et bud på Bournemouths skotske kant, Ryan Fraser, med en værdi på lidt under 200 millioner kroner (Mirror).

Liverpool-forsvarsspilleren, Nathaniel Clyne, skulle være interesseret i skifte til Napoli, Crystal Palace, West Ham og Bournemouth. Liverpool kræver i omegnen af 100 millioner for forsvarsspilleren (Sky Sports).

Manchester United er i snak med Norwich-chefen, Stuart Webber, om et mulig job som fodbolddirektør på Old Trafford (Sun).

Newcastle-midtbanespilleren, Sean Longstaff, kan være et emne, som Manchester United og Ole Gunnar Solskjaer vil byde i omegnen af 150 millioner for (Standard).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik