Fodbold nyheder

Kroos om Pogba-tilgang:
Det vil ikke ændre noget

Af Daniel Fisker

Toni Kroos er ikke bekymret for mindre spilletid, hvis Real Madrid ender med at hente Paul Pogba til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid står efter al sandsynlighed over for en genopbygning – i hvert fald går transferrygterne ud på, at truppen skal have en stor overhaling. En af de spillere, som rygtes til den spanske hovedstad, er Manchester Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba.

Toni Kroos har i den forbindelse løftet sløret for, hvilke konsekvenser det får for hans plads i Real Madrids motorrum, hvis den prominente franskmand melder sin ankomst.

- Det vil ikke ændre noget for mig, udtaler Toni Kroos ifølge AS.

- Jeg har kæmpet for min plads og spillet godt. Jeg tror ikke, at jeg får nogle problemer med spilletiden.

- Jeg ved ikke, hvem der forlader klubben. Jeg ved ikke, hvem der kommer til klubben. jeg har snakket med træneren, og jeg ved, hvad hans idé er. Jeg kommer til at være vigtig – mere kan jeg ikke sige.

Transferrygterne sender i øjeblikket også Paris Saint-Germains stortalent Kylian Mbappé til Real Madrid. Toni Kroos beundrer den 20-årige franskmand, men han understreger, at det ikke er op til ham, hvorvidt Real Madrid køber Mbappé eller ej.

- Jeg kan godt lide Mbappé som spiller, men det er i virkeligheden ikke op til mig. Jeg kan ikke købe ham. Jeg har en god kontakt, men jeg kan ikke købe ham. Det er op til klubben.

Toni Kroos har tidligere løftet sløret for, at han ønsker at slutte sin aktive karriere i Real Madrid – det er stadigvæk hans beslutning. Den tyske midtbanespiller løfter nu sløret for, at han er i gang med den sidste langvarige kontrakt i den spanske hovedstad.

- Jeg har flere gange indrømmet – eksempelvis efter kampen mod Ajax – at jeg ikke var på mit topniveau. Det har jeg ikke noget problem med at sige.

- Jeg vil virkelig gerne forbedre, hvordan jeg spillede, men før det havde jeg spillet fire år på topniveau. I år har jeg spillet værre end i de forgangne fire år, det er rigtigt. Jeg er stadigvæk den samme spiller. 29 år gammel. Jeg er sikker på, at jeg stadigvæk har tre eller fire år tilbage på topniveau.

- Idéen er helt praktisk at slutte min karriere her. Jeg tror ikke, at jeg stadigvæk spiller, når jeg er 38. Idéen er, at det her er min sidste langvarige kontrakt.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik