Fodbold nyheder

Præsident kan igen ødelægge Carrascos muligheder

Af Stefan Lindahl

Yannick Carrasco fortæller i interview med engelsk medie, at præsidenten i hans kinesiske klub afgør fremtiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

I vinteren 2018 skiftede belgiske Yannick Carrasco tilværelsen i Atletico Madrid ud med kinesisk fodbold og Dalian Yifang. I et interview med engelske The Sun har spilleren fortalt:

- Der var interesse fra Arsenal, og jeg havde faktisk mange andre hold, som gerne ville give mig muligheden for at komme tilbage til Europa. Præsidenten sagde dog, at det ville være svært at skifte. Måske er det muligt til sommer. Hvis der kommer et godt tilbud, og jeg gerne vil afsted, så kan jeg snakke med præsidenten om det.

- Jeg prøver at gøre mit bedste fod holdet, fordi jeg er professionel. Bagefter kan vi tænke på en løsning. Hvis der er mange hold, som gerne vil have mig, så vil det stadig være præsidenten som afgør min fremtid. Jeg kan intet gøre uden hans accept.

Carrasco blev i januar kædet sammen med et skifte til Premier League-klubben Arsenal og de to Serie A-klubber AC Milan og Inter. Det blev dog ikke til noget, da Carrascos lønkrav var for høje og Dalian Yifangs præsident Zhang Lin ikke ville miste den belgiske kant-spiller.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik