Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Mikkel Overgaard

FA Cup-finalen står for døren og som optakt til dette, skydes dagen i gang med de nyeste engelske transferrygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den engelske angriber, Marcus Rashford på 21, vil have forsikring på, hvilken retning Manchester United er på vej imod under manager Ole Gunnar Solskjaer, før han vil underskrive en ny kontrakt med klubben (Sun).

Manchester United har taget den indledende kontakt til Fulham i forbindelse med en kommende aftale af forsvarsspilleren, Ryan Sessegnon, der længe har været et transfermål for Tottenham (Sky Sports).

Barcelonas hollandske målmand, Jasper Cillesen, er den førende kandidat til at erstatte David De Gea i Manchester United, hvis den spanske målmand forlader Old Trafford til summer (Record).

Liverpools engelske midtbanespiller Adam Lallana er ivrig efter en genforening med sin gamle klub Southampton (Express).

Everton planlægger et bud på den engelske angriber Callum Wilson fra Bournemouth, dog kan de blive tvunget til at sælge den senegalesiske midtbanespiller, Idrissa Gueye, hvis de skal have råd til dette (Sun).

Everton er også opsat på at få fingrene i Fulhams angriber, Aleksander Mitrovic, der gerne vil fortsætte sin karriere i Premier League (Sky Sports).

Juventus er interesseret i Tottenham-manageren Mauricio Pochettino (Express).

Manchester United følger den makedonske midtbanespiller Elif Elmas på 19 år fra Fenerbache (Mail).

Atletico Madrids spanske midtbanespiller, Rodri, skulle være på blokken i Manchester City (AS).

Chelsea overvejer et bud på den brasilianske offensivspiller, David Neres, hvis de skulle få deres transferudelukkelse ophævet (Star).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik