Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Klaus Jensen

Det er helligdag, og hvilken bedre måde at skyde den forlængede weekend i gang på end at se på, hvad der rører sig på den engelske transfermølle. Her får du de nyeste rygter.

Antoine Griezmann
Antoine GriezmannRitzau-Scanpix

Real Madrid vil forsøge at henvende sig til Liverpool for at høre om mulighederne for et køb af Mohamed Salah. (Daily Mail)

"Los Blancos" har dog allerede sikret sig klubbens første store sommertilgang i form af Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. Den serbiske angriber skifter for en samlet transfersum på 447 millioner kroner. (Sky Sports)

FC Barcelona vil gå efter at kapre Antoine Griezmann, der for nyligt meddelte sine planer om at forlade Atletico Madrid denne sommer. (Goal.com)

Manchester City er dog - ligesom catalanerne - villige til at betale frikøbsklausulen på lige godt 900 millioner kroner for Griezmann. (Manchester Evening News)

Marcos Alonso kan være på vej væk fra Chelsea. Den spanske venstreback er nemlig kommet på Atletico Madrids radar. (The Sun)

FC Barcelona leder desperat efter en angriber, der på sigt kan tage over for Luis Suarez. I den forbindelse fremstår Marcus Rashford, Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette alle tre som potentielle transfermål for de spanske mestre. (Mundo Deportivo)

Bayer Leverkusens Julian Brandt kan snyde både Liverpool og Tottenham Hotspur ved at blive i Bundesligaen. Borussia Dortmund vil nemlig være kantspillerens foretrukne destination, hvis han skulle beslutte sig for at forlade BayArena. (Sky Germany)

Salomon Rondon er på kontrakt i West Bromwich Albion, men håber stadig på at kunne foretage et permanent skifte til Newcastle United. Dette afhænger dog af, at Rafael Benitez fortsætter som manager på Tyneside. (Newcastle Chronicle)

Rodrigo kommer kun til at forlade Atletico Madrid denne sommer, hvis han selv vil væk. Sådan siger Enrique Cerezo, der er præsident i klubben, om den 28-årige midtbanespiller. Rodrigo er senest kommet på blokken i Manchester City. (Manchester Evening News)

Simon Jordan, der er tidligere bestyrelsesformand i Crystal Palace, opfordrer "The Eagles" til at sælge Wilfried Zaha denne sommer - især, hvis klubben kan få 512 millioner kroner for den 26-årige ivorianer. (Talksport)

Et salg af Zaha vil også være en god nyhed for Manchester United, der står til at modtage 128 millioner kroner for klubbens tidligere kantspiller. (Daily Mail)

Wolverhampton Wanderers vil blandt andet forsøge at bruge sommeren på at overbevise Readings 18-årige angriber Danny Loader om et skifte til Molineux Stadium. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik