Fodbold nyheder

Serie A-duo interesseret i Alexis Sanchez

Af Stefan Lindahl

Meget pålidelig journalist skriver på eget website, at Manchester United-chileneren Alexis Sanchez nærmer sig et skifte tilbage til Serie A.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den meget pålidelige og anerkendte italienske fodbold-journalist Gianluca Di Marzio skriver på sit eget website, at Manchester Uniteds Alexis Sanchez nærmer sig et skifte til Serie A. Det er angiveligt Juventus og Inter, som er meget interesserede i den 30-årige chilener.

Di Marzio, som også arbejder for Sky Sport Italia, skriver, at begge klubber efter sigende allerede har siddet til møder med United-spillerens agent Fernando Felicevich. Mediet meddeler dog, at klubberne ikke ønsker den løntunge spiller medmindre, han går med til at sænke sine lønkrav. Sanchez’ krav skulle være på over 90 mio. kroner om året.

Alexis har tidligere spillet i Serie A, hvor han repræsenterede Udinese. I sommeren 2011 skiftede han til spanske FC Barcelona for lige under 200 mio. kroner. Skiftet ud af Italien kom selvom Juventus allerede dengang, ifølge Sky Sport Italia, havde vist interesse for offensiv-spilleren.

I januar 2018 indgik han i en byttehandel mellem Premier League-klubberne Arsenal og Manchester United, som sendte ham til United og armenske Mkhitaryan til London. Skiftet til United gjorde Sanchez til den bedst lønnede spiller i ligaen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik