Fodbold nyheder

Avis:
PSG kigger på tre Real Madrid-spillere

Af Daniel Fisker

Le Parisien rapporterer, at Paris Saint-Germain-præsidenten Nasser Al-Khelaifi har øremærket tre Real Madrid-spillere som mulige sommerforstærkninger.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har længe sendt Neymar eller Kylian Mbappé – måske endda begge to – til Real Madrid. Nu kunne noget tyde på, at Paris Saint-Germain i så fald har planlagt at gøre gengæld. I hvert fald rapporterer den franske avis Le Parisien, at den franske hovedstadsklub kigger på tre Real Madrid-spillere: Gareth Bale, Toni Kroos og Isco.

Zinedine Zidanes tilbagevenden til Real Madrid har for alvor sat gang i transferrygterne. Der tales på rygtebørsen om en genopbygning af Real Madrid-truppen, mens døren på den anden side står på klem for en række spillere. Tre af disse spillere er Bale, Kroos og Isco, som PSG altså skulle være interesserede i.

Det bliver dog efter al sandsynlighed en dyr fornøjelse for den franske hovedstadsklub at få fingrene i Real Madrid-trioen. I øjeblikket har Gareth Bale ifølge Transfermarkt en markedsværdi på 525 millioner kroner, mens Toni Kroos har en markedsværdi på 600 millioner kroner og Isco har en markedsværdi på 450 millioner kroner.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik