Fodbold nyheder

Ronaldo har ønskeliste klar til Juventus

Af Rasmus Ussing

Ifølge Corriere dello Sport har den portugisiske superstjerne indleveret en ønskeliste på seks spillere til Juventus-ledelsen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldo annoncerede fornyligt, at han bliver i Juventus kontrakten ud efter, at klubben vandt deres ottende italienske mesterskab i træk sidste weekend. I den forbindelse har klubben efterspurgt stjernespillerens transfer-ønsker til sommerens transfervindue.

Ronaldo har præsenteret en ønskeliste på seks spillere, som skal hjælpe Juventus med at tage det afgørende ryk tilbage i toppen af europæisk fodbold og genvinde det eftertragtede Champions League-trofæ. Et trofæ 'Den Gamle Dame' ikke har vundet siden 1995-96-sæsonen. To af spillerne på ønskelisten er Ronaldos tidligere holdkammerater fra Real Madrid, som netop har været med til at vinde Champions League-trofæet de seneste to sæsoner. Forsvarsspilleren Raphaël Varane og den vævre spanske midtbanespiller Isco fremgår således øverst på listen.

Udover de to Madrid-spiller udgør listen den unge 19-årige midtbanespiller João Félix fra Benfica, Fiorentinas Federico Chiesa, Lyon-midtbanespilleren Tanguy Ndombélé og den græske forsvarskommandør Kostas Manolas fra AS Roma.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik