Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Ny danskerkoloni? Tre danskere er på Atléticos sommer-ønskeliste

Hele tre danskere er i Atlético Madrids søgelys til sommer, skriver Marca.

Morten Hjulmand er flere gange i sæsonen blevet sat i forbindelse med PL-topklubber som Manchester United og Arsenal. 

Marca skriver fredag, at danskeren er i Atlético Madrids søgelys. 

Det spanske medie mener at vide, at man i Atlético betragter Hjulmand som en af Sportings store spillere i denne sæson.

Men det er ikke kun Sporting-danskeren, Los Rojiblancos jagter. 

Diego Simeones drenge vil også have fingrene i Matt O'Riley og Pierre-Emile Højbjerg, der i store dele af sæsonen er blevet kædet sammen med Madrid-klubben, efter Tottenham har villet skille sig af med midtbanedynamoen. 

Matt O'Riley skulle have imponeret for Celtic mod Atlético tidligere på sæsonen i de indbyrdes opgør i CL-gruppespillet i efteråret. 

Danskeren efterlod især et godt indtryk i Madrid-klubben efter opgøret på Celtic Park, hvor den danske kreatør ifølge UEFA, BBC og Sofascore var kampens bedste i dysten, der endte 2-2. 

O'Riley er ligesom Højbjerg blevet rygtet til Atlético flere gange tidligere i sæsonen - rygtet opstod for alvor efter nytåret. 

Atlético skulle have flere andre på klubbens shortliste over potentielle midtbaneforstærkninger. 

En af topkandidaterne på listen skulle være Atalantas Ederson, hvis pris skulle være røget i vejret, efter Bergamo-mandskabet vandt EL-finalen onsdag, hvor brasseren var en af Atalantas bedste. 

Feyenoords Mats Wieffer har også imponeret Atléticos sportslige ledelse, ligesom man også vil gå efter Boca Juniors' Ezequiel Fernández og AS Monacos Youssouf Fofana. 

Atlético skulle overveje at hente mindst to forstærkninger til midtbanen, og hvis en af klubbens midtbanespillere sælges, skal en ny formentlig hentes.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER