Fodbold nyheder

FCM henter Filip Novák

Af Ilya Anthony Jensen

FC Midtjylland meddeler fredag formiddag, at de har hentet den tjekkiske back Filip Novak fra Jablonec.

Article image

FC Midtjylland ventede ikke længe med at hente forstærkninger efter deres flotte præstation mod Southampton i går aftes, som sikrede dem adgang til Europa Leagues gruppespil. Allerede fredag formiddag kunne de danske mestre meddele, at den 25-årige tjekkiske back Filip Novak er blevet hentet til klubben fra Jablonec, som slog FC København ud i kvalifikationen til Europa League.

- Filip Novak er venstrebenet forsvarer i venstresiden og en målfarlig spiller, der gerne går med frem og både deltager i kombinationerne og selv afslutter, så vi føler, at vi har forstærket os markant, udtalte sportsdirektøren Claus Steinlein til klubbens hjemmeside. Novak selv er også begejstret for skiftet.

- FC Midtjylland har europæiske ambitioner. Det passer perfekt med det, som jeg gerne vil med min karriere, og derfor var klubben interessant for mig, sagde Novak til FCM's hjemmeside.

Den 25-årige venstreback, med en enkelt landskamp for Tjekkiet på CV'et, scorede hele 11 mål i 29 ligakampe for Jablonec i sidste sæson.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik