Rasmus Arvad Christensen

Zidane har besluttet sig: Vil være træner for denne kæmpeklub

Den franske stjernetræner skulle angiveligt være interesseret i at blive cheftræner for den tyske storklub Bayern München.

Franske Zinédine Zidane var i sin aktive spillerkarriere en af de bedste fodboldspillere i verden, og vandt Ballon d’Or-trofæet i 1998, efter blandt andet at have vundet VM med Frankrig samme år.

Franskmanden har dog også foreløbigt haft stor succes i sin trænerkarriere, hvor han gennem to forskellige perioder i Real Madrid, har ført den spanske storklub til tre Champions League-titler samt to spanske mesterskaber, og desuden i alt har vundet 11 trofæer som Real Madrid-træner.

På grund af franskmandens succes i Real Madrid, tiltrækker han sig i øjeblikket også interesse fra flere store europæiske storklubber, som er på jagt efter en ny cheftræner. 

Zidane er blandt andet blevet sat i forbindelse med jobbet som cheftræner for Liverpool og jobbet som cheftræner for det franske landshold. Men ifølge det tyske medie BILD, er Zidane dog selv mest interesseret i at blive cheftræner for et andet hold.

Ifølge BILD skulle Zidane nemlig være mest interesseret i at blive cheftræner for den tyske storklub Bayern München, og franskmanden skulle efter sigende have ”valgt” Bayern München som sin ”næste destination”. 

Den tyske storklub er på udkig efter en ny cheftræner, da det i sidste uge blev bekræftet, at Thomas Tuchel forlader klubben efter denne sæson. 

Bayern München er dog også blevet sat i forbindelse med Bayer Leverkusen-træner Xabi Alonso, og derfor skal det blive spændende at følge med i, hvem der ender med at overtage jobbet som cheftræner for de tyske giganter efter Tuchel.  

Zinédine Zidane har ikke haft et trænerjob siden han stoppede i Real Madrid tilbage i 2021.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER