Daniel Ehmsen

Søndagens engelske rygter

Premier League-klubberne er ikke tilfreds med manden i spidsen.

Premier League-chefen, Richard Masters, er under pres fra flere klubber, der er utilfreds med hans lederskab i adskillige situationer. (Mail)

Wolverhampton kommer formentlig ikke til at hente nogen spillere før efter den første juli, for at være sikker på, at de ikke bryder Premier League's finansielle regler. (Football Insider) 

Brighton er åbne for at sælge Kauro Mitoma til sommer, da man allerede har sikret sig erstatningen for ham i Ibrahim Osman fra FC Nordsjælland. (Football Transfers) 

Chelsea og Manchester United er begge interesseret i Jean-Clair Todibo fra Nice, og den franske midterforsvar vil ikke selv udelukke, at han skifter til Premier League til sommer. (Mirror)

Arsenal havde scouts på stadion, da Wolverhampton tog imod Brentford lørdag eftermiddag. Det var Wolverhamptons Pedro Neto og Brentfords Ivan Toney, der blev kigget nærmere på. (HITC)

Crystal Palace har Ilimane Ndiaye fra Marseille som et af deres helt store transfermål, nåt transfervinduet åbner igen til sommer. (Sun)

Live - Sportsnyheder