Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Nico Gam

Søndagens engelske rygter

Manchester United og Arsenal i kamp om hollandsk stortalent, alt imens West Ham var tæt på stjernen Cole Palmer sidste sommer

West Ham havde indgået en aftale med den engelske angriber Cole Palmer, 21, fra Manchester City, før Chelsea gik ind i kampen om ham sidste sommer. (Sun)

Arsenals målmand Aaron Ramsdale, 25, er et mål for Wolves, som måske vil sælge deres nuværende førstemålmand Jose Sa, 31, til en saudiarabisk klub. (Sun)

Den tyrkiske Super Lig-klub Galatasaray planlægger at hente Liverpools hollandske midtbanespiller Ryan Gravenberch, 21, til sommer. (Fotomac)

Manchester United og Arsenal er klar til at konkurrere med AC Milan om den 22-årige hollandske angriber Joshua Zirkzee fra Bologna. (Gazzetta - in Italian)

Den portugisiske midtbanespiller Fabio Carvalho er indstillet på at blive og kæmpe for sin plads i Liverpool i næste sæson under klubbens nye manager, trods interesse fra Hull City, hvor den 21-årige i øjeblikket er udlejet. (Football Insider)

Arsenal, Juventus og Atletico Madrid kæmper om at hente den mexicanske angriber Santiago Gimenez, 23, som er klar til at forlade hollandske Feyenoord. (Record - in Spanish)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER