Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Barca passer på guldfugl: Vil ikke gentage fejl man lavede med Fati og Pedri

FC Barcelona har fået et nyt gigatalent i Lamine Yamal – og ham har man tænkt sig at passe godt på.
En af de store Barcelona-historier indtil videre i denne sæson, er fremkomsten af klubbens nye guldfugl, den blot 16-årige Lamine Yamal.

Den unge spanske offensivspiller har fået masser af ros for sine præstationer for Barcelona, hvilket blandt andet også har resulteret i, at Yamal tidligere på måneden blev den yngste spiller nogensinde til at spille en landskamp for det spanske landshold.

I Barcelona er man dog særligt opmærksom på Yamal og hans unge alder, og klubben er godt klar over, at den unge spanier er en mand for fremtiden. Derfor vil klubben ifølge den spanske journalist, Jordi Cardero, ikke gentage de fejl, som klubben lavede med to tidligere gigatalenter, Ansu Fati og Pedri.

Det betyder, at Barcelona-træner, Xavi, vil være meget forsigtig i forhold til spilletiden for Yamal i denne sæson. Da Fati og Pedri kom frem, fik de to unge talenter masser af spilletid, hvilket udmøntede sig i mange flotte præstationer. I sidste ende, endte den store mængde spilletid dog med at få konsekvenser for Fati og Pedri, der begge to på det seneste har døjet meget med skader.

Meldingerne lyder derfor på, at man vil forsøge at beskytte Yamal ved at skifte mellem at benytte ham i startopstillingen og med at benytte ham som indskifter.

Dermed bliver det altså spændende at følge, hvor meget spilletid Barcelona vælger at give Yamal i denne sæson, og om klubben kan undgå, at det unge stortalent får samme skadesproblemer som de to tidligere Barca-talenter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER