Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Neymars Saudi-løn – sammenlignet med Ronaldo og Benzema

Neymar bliver ikke lønkonge i Saudi-Arabien, hvis han skifter Paris ud med ørkenstaten, men den 31-årige superstjerne kan se frem til en pæn lønforhøjelse.
Et nabolag af lav kvalitet, hvor hele byen smed deres affald.

Sådan har Neymars far beskrevet det nabolag, som den brasilianske superstjerne voksede op i. Da Neymar satte sin underskrift på sin første kontrakt, kunne familien flytte væk fra det berygtede Praia Granda.

Siden han var 16 år gammel, har Neymar udgjort størstedelen af sin families levebrød, og denne andel af familiens levebrød eskalerede utvivlsomt, da han skiftede til Barcelona – og da han senere i 2017 skiftede til Paris og blev verdens dyreste fodboldspiller.

90min mener at vide, at Neymar tjener knap 420 millioner kroner i den franske hovedstad, men der er tilsyneladende kurrer på tråden mellem Neymar og borgmesteren i den mondæne Paris-forstad Bougival.

Det er efter sigende Neymars mange fester, der irriterer borgmesteren, som dog måske ikke behøver at være irriteret ret meget længere.

Saudiarabiske Al-Hilal har således sendt et rekordstort bud til Paris. Saudiaraberne er ifølge 90min villige til at betale 600 millioner kroner for Neymar, der efter sigende kan se frem til en årsløn på 750 millioner kroner i Saudi-Arabien.

Spørgsmålet er dog, om 750 millioner kroner er nok.

Karim Benzema har denne sommer sat sin underskrift på en treårig aftale med Al-Ittihad, og denne aftale sikrer den 35-årige franskmand en årsløn på 1,493 milliarder kroner i Saudi-Arabien.

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo flyttede til Saudi-Arabien og Al-Nassr allerede i januar, hvor han underskrev en aftale, som gælder indtil sommeren 2025.

Denne aftale har desuden gjort Ronaldo til den bedst betalte atlet i verden – med en årsløn på 1,530 milliarder kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER