Fodbold nyheder

Avis:
Bundesliga-topklub har budt på Lindstrøm – kan blive den dyreste dansker nogensinde

Af Tobias Bundgaard Christensen

Drømmen om Champions League-fodbold kan trække i danskeren.
Article image
Siden den gode start i Eintracht Frankfurt er Jesper Lindstrøm blevet rygtet væk til flere topklubber - heriblandt Arsenal og Liverpool. Nu er der også kommet et bud på danskeren fra RB Leipzig. Det melder tyske Bild. Buddet lyder på cirka 186 millioner kroner.


Dette bud er ifølge Eintracht Frankfurt for lavt, og de har efter sigende afvist tilbuddet. Hvis et tilbud i omegnen af 220-300 millioner kroner kommer på banen, kan det dog være en anden sag. Det kan også vise sig at blive svært for Frankfurt at holde på Jesper Lindstrøm, som angiveligt drømmer om at spille i Champions League i næste sæson. Med et skifte til Leipzig kan det blive en realitet, da de endte på tredjepladsen i Bundesligaen.

Den tidligere Brøndby IF-spiller har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med Frankfurt, og derfor skal Leipzig finde den store pengepung frem. Hvis skiftet finder sted, bliver det også til stor glæde for Brøndby IF, der ifølge Bild får 15 procent af videresalget.

Hvis Leipzig finder pengene frem for at fremtvinge et skifte, bliver Jesper Lindstrøm med stor sandsynlighed den dyreste dansker i fodboldhistorien. I øjeblikket besiddes den plads af Joachim Andersen, som blev solgt til Crystal Palace for 225 millioner kroner.


Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik