Jannich Jønch

Hertha Berlin præsenterer ung dansker

I Berlin håber man på, at Gustav Christensen kan fortsætte sin gode udvikling.
Hertha Berlin endte nederst i den netop overståede udgave af Bundesligaen, og skal derfor tilbringe næste sæson i 2. Bundesligaen, hvor man skal kæmpe om at rykke op i Bundesligaen igen. For at have en mulighed for det, skal der laves en masse mål, hvilket blandt andet kræver en målfarlig angriber. Ham har de netop præsenteret.

For på Hertha Berlins hjemmeside er det nemlig blevet offentliggjort, at man har hentet den 18-årige dansker, Gustav Christensen, i FC Midtjylland. Et skifte man fra Hertha Berlins side af, er glade for at have fået i hus.

- Vi er glade for at have hentet en spiller som Gustav, en talentfuld og spændende kantspiller, med masser af fart, kampgejst og beslutsomhed. Han har præsteret usædvanligt godt gennem årene i ungdomsfodbold, og vist hvor farlig han er foran mål, såvel som hans overordnede potentiale. Vi er sikre på, at han vil fortsætte denne udvikling i en Hertha-trøje, udtaler sportsdirektør Benjamin Weber.

Det niveau som Benjamin Weber refererer til, bliver bekræftet, når man ser på den sæson, der lige har været i den danske U19-liga. Her har Gustav Christensen præsteret 31 mål og tre assists i bare 25 kampe. Også på ungdomslandsholdene har han været flittig til at finde netmaskerne, hvor det i 25 landskampe fra U16 til U19 er blevet til 15 mål. Gustav Christensen har skrevet under på en kontrakt gældende til 2027 med den tyske hovedstadsklub.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER