J. Álvarez (12)
Tobias Bundgaard Christensen

Citys reserver besejrede Chelsea inden mesterskabsfejring

Manchester City har for nyligt sikret sig Premier League-titlen. Derfor var reserverne valgt fra start til dagens kamp.
De nykårede mestre fra Manchester City tog søndag imod Chelsea, der mildest talt har haft en skuffende sæson i Premier League. Derfor skulle de forsøge at få noget selvtillid på kontoen mod et tilsyneladende fejlfrit Manchester City-mandskab. Pep Guardiola havde tilladt sig at bringe mange reserver på banen, da titlen allerede inden kampen var i hus. Måske kunne det give en chance for Chelsea?

Der gik ikke længe, før de nykårede mestre bragte sig foran på måltavlen. Wesley Fofana forærede bolden væk. Det udnyttede Cole Palmer, der fandt Julián Álvarez med en stikning i dybden. Argentineren sparkede bolden sikkert i kassen, og dermed var stillingen 1-0 efter 12 minutters spilletid.

Det reservespækkede mandskab fra Manchester City havde fuldstændigt styr på det tydeligt besværede Chelsea-mandskab. Det lignede et spørgsmål om tid, før bolden lå i nettet bag Kepa i Chelsea-målet igen. City kom dog alligevel i problemer, da Chelsea blandt andet ramte stolpen, og havde flere gode chancer mod slutningen af første halvleg. Ingen af chancerne udmøntede sig i mål, og dermed kunne holdene gå til pause ved stillingen 1-0.

Efter pausen var det tydeligt at se, at Manchester City allerede havde sikret sig titlen. Tempoet i kampen var ikke eksisterende. Længere inde i anden halvleg ændrede det sig en smule med et par gode chancer i begge ender. Manchester City fik også scoret igen, da Julían Álvarez sendte bolden i nettet igen. Scoringen blev dog annulleret efter et VAR-tjek, der viste, at Riyad Mahrez brugte armen til hjælp i opspillet til målet.

Den sidste fase af kampen mindede mest af alt om en opvisningskamp. Tempoet var igen lavt, og Manchester City lignede et hold, der mest glædede sig til at fejre titlen med sine fans efter kampen. Kampen endte 1-0 til Manchester City. Dermed måtte Chelsea endnu engang gå skuffede hjem, og fejringen kunne skydes i gang for Manchester City - med fans der løb på banen...