Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Onsdagens engelske rygter

Harry Kane-rygterne lever fortsat, og Tottenham er på jagt efter en ny sportsdirektør. Læs om det hele her i onsdagens engelske rygter.
Paris Saint-Germains fodboldrådgiver Luis Campos har afholdt møde med repræsentanter for Tottenham-topscoreren Harry Kane omkring muligheden for at hente den 29-årige angriber. (Foot Mercato)

Tottenham overvejer at hente Brentfords 27-årige spanske målmandsprofil David Raya ind som en erstatning for deres 36-årige franske målmand Hugo Lloris, da alt tyder på, at han forlader klubben efter sæsonen. (Fabrizio Romano)

Ifølge den 25-årige AS Roma-angriber Tammy Abraham har Chelseas højreback Reece James opfordret ham til at skifte tilbage til Stamford Bridge. Både Manchester United og Newcastle har dog også set sig varme på ham. (Tuttomercatoweb)

Brighton forventer at sikre sig Dortmunds 27-årige tyske midtbanespiller Mahmud Dahoud, hvis kontrakt udløber til sommer. (Football Insider)

Leeds United skal undgå nedrykning, hvis de skal have en chance for at hente den rutinerede midtbanespiller James Milner tilbage til sin ungdomsklub. Brighton er dog fortsat favoritter til at sikre sig det 37-årige midtbaneanker, der har kontraktudløb til sommer. (Mail)

Tottenham har en række kandidater på blokken til jobbet som deres nye sportsdirektør. Det drejer sig om Tim Steidten, som har haft denne rolle i Bayer Leverkusen, og derudover er Brentfords Lee Dykes samt Romas Tiago Pinto også iblandt overvejelserne. (Standard)

Burnleys manager Vincent Kompany er interesseret i den 23-årige belgiske midtbanespiller Sambi Lokonga, der er ejet af Arsenal, men som for tiden er udlånt til Crystal Palace. (Sun)

Chelsea Women er interesserede i Lyons amerikanske midtbanespiller Catarina Macario samt den canadiske forsvarsspiller Ashley Lawrence. Dette sker i lyset af, at Chelsea formentlig må skille sig af med midtbaneprofilen Pernille Harder og forsvarskaptajnen Magdalena Eriksson, da kæresteparret er på vej til Bayern München. (Standard)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER