Emil Sinkjær

Caicedo: Jeg var virkelig tæt på at tage til Arsenal

Moises Caicedo har reflekteret over at gå glip af en transfer til Arsenal, med en aftale for Brighton-stjernen "virkelig tæt på" på et tidspunkt.
Den ecuadorianske midtbanespiller, Moises Caicedo, var en efterspurgt mand på vej ind i januarvinduet, hvor flere førende Premier League-hold overvejede træk for hans underskrift. Liverpool siges at være ivrige, mens Chelsea fremlagde det første formelle tilbud. Arsenal lagde derefter to bud på bordet, men de blev begge afvist, og Caicedo endte med at forpligte sig til en ny kontrakt på Amex Stadium frem til 2027. Caicedo har nu fortalt The Telegraph om at se Arsenals tilnærmelser afvist:

- Jeg var virkelig tæt på at tage til Arsenal. Jeg led meget. Jeg er sikker på, at jeg får mange flere muligheder. Derfor fortsætter jeg med at gøre tingene godt. Men det var hårdt. I starten, da jeg ikke endte med at skifte, ville mange mennesker gøre grin med mig på Instagram. Folk behandlede mig dårligt. Jeg tjekkede ikke mine sociale medier, fordi det ville skade mig at se ting.

- Jeg havde set meget Arsenal, før jeg vidste, at der var en mulighed for, at jeg skrev under med dem. Jeg så dem, og jeg kunne godt lide dem, fordi de har meget unge, talentfulde spillere og nogle stjerner, men de har altid den tankegang om at ville mere.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER