Fodbold nyheder

England: Premier League
FT
4 - 1
(1 - 1)
Manchester C
Liverpool
J. Álvarez (27), K. De Bruyne (46), İ. Gündoğan (53), J. Grealish (74)
M. Salah (17)

Man City må undvære superstjerne mod Liverpool

Af Emil Sinkjær

Phil Foden er ude på ubestemt tid, efter at være blevet opereret for blindtarmsbetændelse.
Article image
Manchester Citys Phil Foden har trukket sig fra Englands trup og går glip af Premier League-kampen mod Liverpool i næste weekend efter at være blevet opereret for akut blindtarmsbetændelse.


Foden var indskifter i Englands sejr over Italien torsdag, inden han blev taget ud kort efter efter Luke Shaws røde kort. Han havde håbet på at have været med i hjemmekampen mod Ukraine i søndags, men City har bekræftet, at kantspilleren har trukket sig fra international tjeneste.

England bekræftede, at Foden søndag blev opereret for at få fjernet sin blindtarm, mens City i en erklæring sagde, at Foden nu vender tilbage til Manchester for at komme sig. Han er definitivt ude af Liverpool-opgøret i næste weekend, og klubben har ikke givet en tidsramme for, hvor længe han vil være ude.

- Manchester City kan bekræfte, at Phil Foden har forladt Englands trup efter at have gennemgået en operation i London for akut blindtarmsbetændelse.

- Phil vil nu vende tilbage til Manchester for at begynde genoptræningen. Han vil ikke være fit til weekendens Premier League-kamp hjemme mod Liverpool, og det er på nuværende tidspunkt uklart, hvor længe han ikke vil være tilgængelig.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Philip Foden

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik