M. Salah (17)
Torsten Brix

Flot City-comeback imod Liverpool

Magtdemonstration på Etihad…
Liverpool startede lørdagens første Premier League-kamp imod Manchester City med at bringe sig foran, da Mohamed Salah scorede kampens første mål – efter et kontraangreb.

Så Jurgen Kloops tropper bragte sig foran på Etihad, selvom hjemmeholdet Manchester City havde været bedst i kampens indledning, og det var de faktisk i hele kampen. Derfor var det måske heller ikke så underligt, at City lavede et flot comeback med tre mål på 25 minutter omkring pausen.

De var klart bedre på bolden, men virkede også klart mere i balance og meget mere iderige. Som da Kevin de Bruyne scorede til 2-1 i starten af anden halvleg eller da Julian Alvarez scorede Citys første mål. Det så elegant og simpelt ud… så City så rigtig gode ud imod Liverpool og det på trods af, at superstjernen Erling Haaland ikke var med i kampen.

Det blev også 4-1 efter et elegante mål lavet af Jack Grealish, men også efter flot samspil med De Bruyne samt en masse afleveringer og lidt passivt forsvarsspil af Trent Alexander-Arnold. Liverpool havde ikke noget modsvar imod stærke City og tabte med 1-4.

Liverpool er med nederlaget placeret som nr. 6 i Premier League og virker langt fra Champions League – mens det modsatte er tilfældet for Manchester City efter et imponerende comeback.