Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Medie: Klubber vil dele Messis løn mellem sig

I USA er mange ting anderledes end i Europa, nu tilbyder de måske også snart Lionel Messi en helt ny form for kontrakt.
I Europa er det svært at forestille sig, at andre klubber vil hjælpe et hold i ligaen for at hente et stort navn til den respektive liga. Men netop det er, ifølge det spanske medie Sport, muligvis et scenarie der er under opsejling i den amerikanske fodboldliga, MLS, det skriver Tipsbladet. Rygterne går på at Inter Miami har prøvet diverse forsøg på at lokke Lionel Messi til staterne.

- Muligheden for et USA-skifte virkede til at løbe ud i sandet... indtil MLS besluttede, at det er værd at gå sammen om det. Under et møde mellem klubejerne for seks uger siden blev man enige om, at man vil forsøge at gå efter Lionel Messi, for at hente verdenshistoriens bedste til den amerikanske liga. Og strategien, man har valgt, er unik, skriver Sport.

Lionel Messi har kontraktudløb til juni med Paris Saint-Germain, og her ser MLS-klubberne altså muligheden for at udvide den amerikanske ligas kommercielle værdi ved at lokke den lille argentiner til Amerika med en kollektivt betalt lønseddel, da det i sidste ende vil give en fordel, da for eksempel tv-rettighederne formegentlig vil kunne sælges for højere beløb end i dag.

- MLS-klubberne har besluttet, at de alle vil betale en del af Messis løn, for at han på den på den måde kan skifte til USA. Alle betaler en del af lønnen, og så kan Messi selv vælge, hvilken klub han vil spille for. Om det så er Miami, Los Angeles eller New York, skriver Sport ifølge Tipsbladet.

Lionel Messi har angiveligt tidligere haft udtalt sig, at han er interesseret i at spille i det amerikanske.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER