Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Tobias Bundgaard Christensen

PL-klubber jagter Inter-målmand

Ifølge avisen La Gazzetta dello Sport er flere PL-klubber på jagt efter André Onana fra Inter.
Tottenham, Manchester United og Chelsea er angiveligt klubberne, der jagter den camerounske målmands underskrift. André Onana har overtaget målmandsposten i Inter efter en række gode præstationer. Det har fået interessen til at stige hos de tre engelske klubber. Det melder La Gazetta dello Sport.

Tottenham leder efter en afløser til Hugo Lloris, som er ved at komme op i alderen. Hos Manchester United har man stadig ikke fået underskrevet en forlængelse med David De Gea. Chelsea er ude på at erstatte langtidsskadede Edouard Mendy. Dette er, ifølge den italienske avis, grundene til, at jagten nu er sat ind på André Onana.

Det er ikke længe siden, at Onana blev præsenteret i Inter. I februar 2021 mens han spillede i Ajax, fik han en karantæne af UEFA, efter han testede positiv for et ulovligt middel. Dommen endte med at blive ni måneder. I juli 2022 blev Onana præsenteret i Inter, hvor han underskrev en fem-årig kontrakt. Hvis målmanden ender med at forlade Inter, lyder rygterne på, at klubben vil hente Guglielmo Vicario fra Empoli som erstatning.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER