Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

5 grunde til at Arsenal IKKE vinder Premier League

Vi ser ind i et fantastisk titelræs og Arsenal ligner favoritterne, dog er der nogle ting der spiller i Citys favør. Her er fem grunde til de ikke vinder mesterskabet, ifølge mediet Football365.
Manglende bredde:
Ikke så slemt et problem som det var, men Arsenal har stadig ikke den dybde eller bredde i truppen, som Manchester Citys i denne verden besidder. Bænken mod Fulham varslede en kærkommen tilbagevenden til noget, der nærmer sig meningsfulde muligheder, men at Arsenal starter XI stadig har et par uerstattelige og et par mere næsten uerstattelige. Januar-ankomsterne hjalp, og med Gabriel Jesus genopstanden er der få bekymringer i angrebet. Den lethed, som Leandro Trossard har tilpasset sig med, gør det til en af de største lettelser i hele Arsenals sæson at gå glip af Mykhaylo Mudryk og få Brightons belgier i stedet, men længere tilbage på banen er der stadig områder, der giver anledning til bekymring. Midtbanen fungerer beviseligt ikke så godt, når Thomas Partey ikke er der, mens den centrale defensiv er tvivlsom. Og enhver skade til Aaron Ramsdale vil tvinge Arsenal til at bruge forvirrede Matt Turner i målet.

Uerfarenhed:
Det er stadig meget ungt og uerfarent Arsenalhold. At have Zinchenko og Jesus hjælper, men det er stadig bestemt en faktor. Selv matematikken er enkel: Hvis det at have et par Manchester City-spillere i truppen giver dig bedre chancer i titelræset, så forestil dig at have en hel trup af dem. Det er det, Arsenal er oppe imod. ”The Gunners'” mentalitet har klaret noget af slinger i valsen der har været på det seneste, men disse slingringer har været ret dramatiske. Kan de blive ved med at gå så godt?

City er en maskine:
Arsenal har været næsten uforbederligt gode i denne sæson, og Manchester City har efter deres egne absurde standarder været ret dårlige. Stadig har Arsenal har ikke formået at ryste dem af sig. City er absolut den slags, der kan gå ud og vinde alle deres resterende kampe. De har gjort det mod Liverpool, de kan gøre det mod Arsenal.
City er distraheret af Champions League, men at vinde Champions League-knockoutkampe 7-0 føles også som det mest tveæggede sværd for Arsenal. De har ikke brug for, at City rammer en af de 12 kampe med ustoppelig fodboldperfektion. Dette er mange ord for at vise den indlysende, men nødvendige pointe: Pep Guardiolas Manchester City er bemærkelsesværdigt gode til at vinde titelkampe.

Udekampe:
Der er værre kampprogram end Arsenals. De har allerede spillet holdene på tredje- og fjerdepladsen ude og hjemme med ni point. Men City har også krydset de fire kampe af samt Newcastle på femtepladsen, og de største trusler, Arsenal stadig skal spille, er, at de skal spille på udebane. Arsenal skal stadig til Anfield, til Etihad og til St. James' Park. Især Anfield, men især Etihad. Mikel Arteta ville give sit hår for et point på Etihad, men selv det kan betyde at han skal hente fire point fra de to andre svære udekampe. Arsenal har bestemt kapaciteten, men selvom de vakler, er Newcastle fortsat ufatteligt svære at slå, og det er de ofte (men bestemt ikke altid) synet af den allerbedste modstander, der får Liverpools vinderlyst til at sparke ind igen.

Europa League-bøvl:
Arsenal har ikke vundet en europæisk titel i næsten 30 år og har generelt en skuffende rekord i kontinental konkurrence for en klub af deres statur, og dette års Europa League ser tydeligt ud til at kunne vindes, fordi Arsenal tydeligt er det bedste hold, der stadig er med. Hvis The Gunners kommer forbi Sporting torsdag aften, og det vil de sandsynligvis efter en 2-2 uafgjort i Lissabon, så skal Arsenal spille otte kampe i april, herunder de afgørende ligakampe i Liverpool og City samt Chelsea på hjemmebane. Anden kamp i Europa-kvartfinalen, hvis Arsenal når dertil, bliver torsdag den 20. april. Det har betydelige konsekvenser: Ligakampen mod Southampton er i øjeblikket planlagt til fredag den 21. april, hvilket giver Arsenal et dejligt fem-dages vindue til at forberede sig på City-kampen med sin potentielle titelbestemmende status. Hvis Southampton-kampen flyttes til søndag den 23. på grund af Europa, mister Arsenal den todages fordel. Den åbenlyse modvægt er, at City fortsat er meget i Champions League-striden og absolut ikke kan fyre den af, men der er næppe tvivl om, at stivheden i Europa League-programmet torsdag-søndag-torsdag ødelægger din tidsplan mere end Champions League med sin tirsdag/onsdag-fleksibilitet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER