Europa: Champions League
FT
3 - 0
(1 - 0)
Napoli
Frankfurt
V. Osimhen (45), V. Osimhen (53), P. Zieliński (64)
Jannich Jønch

Optakt: Napoli - Eintracht Frankfurt

Med skade til Jesper Lindstrøm og karantæne til Randal Kolo Muani bliver det en noget svær opgave for Frankfurt at vinde i det italienske.
Kommentar:
Frankfurt står overfor en svær opgave. De skal på udebane forsøge at vende et nederlag fra første opgør på 0-2 på hjemmebane for tre uger siden mod førerholdet fra den italienske Serie A, Napoli. Hvis Frankfurt skal leve videre i den europæiske drøm, de har haft i denne sæson, vil det kræve et stort resultat af tyskerne.

Det ser ud til at blive en vanskelig opgave for Frankfurt-mandskabet, der i weekenden måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Stuttgart, der ligger i bunden af Bundesligaen. En kamp der var meget lige, og en præstation der helst ikke skal gentage sig, hvis man vil have en chance mod det suveræne førerhold fra Serie A.

Napoli kommer anderledes ind til opgøret med stor selvtillid, klubben fra Syditalien vandt i weekenden 2-0 over danskerklubben, Atalanta, og fører nu Serie A med hele 18 point ned til Inter på andenpladsen. De kan derfor lægge en masse æg i den kurv, der hedder europæisk fodbold og satse på at komme langt der. Dog vil et italiensk mesterskab være i første række, da man ikke har vundet det siden, Maradona var i klubben i 1989/90-sæsonen.

Samtidig har Napoli kun lukket 16 mål ind i 26 ligakampe, mens de i modsatte ende har scoret hele 60 mål. Frankfurt kommer derfor på noget af en opgave, da de som minimum skal vinde med to for at have en chance, og med to er det bare for forlænget spilletid.

Karantæner og skader:
Hos Napoli er der ikke umiddelbart nogen meldinger om skader, både Hirving Lozano og Giacomo Raspadori der var ude med skader i weekendens kamp deltog i træningen mandag formiddag. Ingen spillere er ude med karantæne.

Hos Frankfurt ser det anderledes skidt ud, her er danske Jesper Lindstrøm ude med den ankelskade han pådrog sig under en træning i sidste uge, også Junior Dina Ebimbe sidder ude med en ankelskade. Randal Kolo Muani er i karantæne, efter han fik rødt kort i første opgør.

Bud på kampens profil:
I Napoli-lejren er der to bud på profiler til kampen. Den første er Victor Osimhen, som også scorede det første mål i det første opgør. Udover det er det blevet til 19 scoringer i 22 Serie A-kampe indtil videre. Alene i 2023 er det blevet til 11 scoringer på tværs af alle turneringer. Derudover kommer denne sæsons overraskelse, Khvicha Kvaratskhelia, formentlig også til at være afgørende, han brændte godt nok et straffespark i det første opgør, men lavede et vidunderligt mål i weekenden.

Med fraværet af både Jesper Lindstrøm og Randal Kolo Muani er Frankfurt uden deres helt store offensive esser. Buddet vil være, at de kreative løsninger skal komme gennem Mario Götze og Daichi Kamada. Foruden dem bliver Kevin Trapp i målet også helt central i forsøget på at holde Napoli fra fadet, så man kan “nøjes” med to mål.

Bud på Kampens resultat:
Taget i betragtning at Frankfurt mangler to af sine vigtigste offensive esser, og at Napoli generelt ikke lukker mange mål ind. Ja, så selvom det er Frankfurt, der har et resultat at jagte, er buddet herfra, at Napoli selv på autopilot vil hive en sejr i land. Buddet herfra er en 2-0 sejr til Napoli, der stille og roligt cruiser i kvartfinalen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER