Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Man United sigter mod stjernerne - enorme sommerinvesteringer forberedes

Manchester United planlægger angiveligt at lave to signifikante signings denne sommer med folk som Jude Bellingham og Harry Kane i sigtekornet.
Manchester United har angiveligt haft travlt med at samle en rekrutteringsplan, siden vinduet i januar blev lukket, og Erik ten Hag er ivrig efter at bygge videre på det, der har været en positiv debutkampagne for ham på Old Trafford. Carabao Cup-hæderen er allerede blevet nydt, mens Premier League-, Europa League- og FA Cup-kronerne fortsat er i spil.

Manchester Evening News skriver, at United vil forsøge at lave mindst to kæmpe indkøb til truppen ved næste lejlighed. Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong, der blev forfulgt i 2022, er stadig af interesse for ”The Red Devils” sammen med Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellingham.

United siges også at overvåge Kanes situation i Tottenham, når han nærmer sig det sidste år af sin kontrakt i det nordlige London, mens 21 mål fra Napoli-frontmanden Victor Osimhen har skabt opmærksom fra førende klubber i hele Europa, inklusiv Manchester United.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER