Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anton Kirkegaard

Medie: Ny regler kunne tvinge PSG til at splitte Stjernetrio

Det rapporteres at PSGs ejer Nasser Al-Khelaifi overvejer at at sælge en af sine stjerner.
Ifølge The Times vil Ligue 1 indgå en aftale med UEFA omkring Financial Fairplay. Aftalen indebærer at Ligue 1 indfører regler for, hvor store udgifter ligaens klubber må have.

Mbappe, Neymar og Messi er alle blandt de bedst betalte fodboldspillere i verden og PSG kunne være tvunget til at sælge en af dem for at reducere udgifter. Lionel Messi har kontraktudløb til sommer, men har i længere tid været rygtet til at have en aftale med PSG om en forlængelse.

En anden mulighed er at sælge Neymar som efter sigende er utilfreds med PSGs sportsdirektør Luis Campos. Den 31-årige brasilianer har været blandt andet været rygtet til Chelsea. Et salg af fan favoritten Kylian Mbappe virker usandsynligt lige nu.

I september indgik PSG en treårig forligsaftale med Uefa's Club Financial Control Body (CFCB) efter de ikke opfyldte kravene for 2021/22-sæsonen, det skriver talkSPORT.

PSGs skal ifølge talkSPORT også betale en bøde op til 485 millioner kroner og de kunne blive ramt af sanktioner, hvis de ikke opfylder kravene inden slutningen af
2025/26-sæsonen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER