Fodbold nyheder

Xavi Simons: Jeg savner Frankrig

Af Daniel Fisker

Stortalentet Xavi Simons savner Paris – og måske også Paris Saint-Germain.
Article image
Xavi Simons var kun syv år gammel, da han gjorde sit indtog på FC Barcelonas talentakademi, hvor den nu 19-årige hollænder udviklede sig til et af største talenter i europæisk fodbold. I sommeren 2019 skiftede Simons til Paris Saint-Germain, hvor det dog ikke blev til meget førsteholdsfodbold, før han i sommeren skiftede til hollandske PSV Eindhoven.


I PSV Eindhoven er det blevet til 31 førsteholdskampe, 13 mål og seks assists, men selvom han kun har tilbragt godt og vel syv måneder i Eindhoven, savner Simons tilværelsen i livlige Paris. Simons er et varmt navn på rygtebørsen, og Paris Saint-Germain har efter sigende et trumfkort på hånden i forhold til Simons næste klub.

- Jeg savner Frankrig, udtaler Xavi Simons ifølge Goal.

- Byen Paris er utrolig – i sandhed en metropol.

- Jeg savner det også en smule, fordi Eindhoven er meget mere stille.

De fleste rygter gik på, at Simons skulle have været udlejet i den igangværende sæson, men forinden nægtede den hollandske teenager efter sigende at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain, hvorfor han kunne skifte kvit og frit til PSV Eindhoven. Den franske hovedstadsklub har dog efter sigende sikret sig en tilbagekøbsklausul på 90 millioner kroner.

Mere om Xavi Simons

Mere om PSV

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik