Jannich Jønch

Bekræftet - Lasse Vigen har fundet sin nye klub

Efter en kort periode uden klub kan midtbanespilleren nu igen kalde sig Superligaspiller.
Som nævnt her på Indkast.dk tidligere i dag har det været rygtet, at den tidligere Brøndby-midtbanespiller Lasse Vigen har været på jagt efter en ny klub siden kontraktophævelsen i belgiske Zulte Waregem. Rygtet tidligere på dagen og de seneste par dage har lydt på et skifte til Silkeborg IF

Her sidst på eftermiddagen har klubben så selv bekræftet på sin egen hjemmeside, at man har skrevet under med Lasse Vigen.

– Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente en kvalitetsspiller som Lasse Vigen Christensen til klubben. Vi står over for en spændende forårssæson, hvor han utvivlsomt vil komme til at hjælpe os med sin rutine, dynamiske spillestil og store arbejdsradius. Han har holdt formen ved lige i Esbjerg i de seneste uger og kommer fra et godt forløb i Belgien med mange kampe, så han er klar til at forstærke truppen med øjeblikkelig virkning, siger sportschef Jesper Stüker.

Lasse Vigen får trøje nummer 22 og slutter sig allerede onsdag til Silkeborg IF’s træningslejr i San Pedro del Pinatar i det sydspanske. Om skiftet siger han selv:

– Jeg ser frem til at spille i den røde trøje på et hold, som jeg med interesse har fulgt over de seneste år, hvor både resultaterne og spillet har været rigtig gode. Holdet har en attraktiv spillestil, som jeg glæder mig til at blive en del af, og jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe klubben til at få en god forårssæson i en meget tæt og spændende Superliga.

Silkeborg IF skriver under med Lasse Vigen på en kort aftale frem til sommer. Lasse Vigen står noteret for ikke mindre end 90 ungdomslandskampe og er på andenpladsen over flest danske U-landskampe nogensinde.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER