Fodbold nyheder

Capellas affejer Sisto-problematikker

Af Niklas Gerster

Mystikken omkring Pione Sistos rolle i FC Midtjylland fortsætter…
Article image
- Når han ikke spiller, er det fordi, at det ikke er det rette moment for ham endnu. Men det betyder altså ikke, at han ikke er en del af holdet, eller at der er problemer. Der er slet ingen problemer, jeg har et godt forhold til ham.


Sådan lyder ordene fra FC Midtjyllands cheftræner Albert Capellas til bold.dk. Udtalelserne er relateret til 28-årige Pione Sisto, som nok engang ikke var i spil for ”Ulvene,” som i eftermiddags prøvede kampformen af imod det sydkoreanske mandskab Ulsan Hyundai.

Dermed var det den tredje af tre mulige træningskampe, som den ellers så profilerede kantspiller Pione Sisto ikke fik et eneste spilleminut i. Det igangsætter nok engang spekulationer omkring, hvad i alverden der skal ske med den ellers meget løntunge offensivspiller, som blev hentet tilbage til Heden fra Celta Vigo i 2020.

Det er svært at danne overblik over, hvad der er op og ned i forhold til Pione Sisto, men Capellas pointerer, at grunden til at Sisto ikke var i kamp i dag, var at han har døjet med sygdom de sidste to dage, og at han derfor nøjedes med at træne med holdet i dag.

I går fortalte Capellas ellers til bold.dk, at Sisto var i god nok fysisk form til at spille. Der forekommer således mange blandede signaler fra den midtjyske klub omkring Pione Sisto. Capellas fastslår flere gange, at Sisto er en del af hans planer, men foregår der mon i virkeligheden noget andet under overfladen?

Det er i hvert fald værd at bemærke, at selvom transfervinduet i Danmark klappede i 31. januar, så er det stadig muligt for enkelte lande at købe spillere. Får FCM mon skippet Pione Sisto afsted, eller kan I se ham få en rolle under Capellas?

Mere om Pione Sisto

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik