Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Chelsea
Fulham
Jonas Corap

Neville om Chelsea: Mangler stadig forbedring

Både Gary Neville og Jamie Carragher var kritiske overfor Chelsea-mandskabet, efter 'The Blues' Skuffende spillede 0-0 hjemme mod Fulham.
Mange af Chelseas nyindkøb fik deres debut, da holdet hjemme på Stamford Bridge tog imod Fulham. Det blev dog til et målløst remis, hvor Chelsea ikke kom op i fulde omdrejninger. Sky Sports-eksperten Gary Neville ytrede sine observeringer af kampen:

- Jeg synes alt var meget gennemsnitligt. Graham Potter får brug for tid. Angrebet og midtbanen har brug for forbedring, så selvom de brugte 4,9 milliarder når jeg ser på holdet mangles der stadig meget forbedring. Jeg var ikke imponeret. Det kommer til at tage tid for spillerne at vænne sig til det.

Også Nevilles kollega Jamie Carragher ytrede sine bekymringer om Chelsea mandskabet:

- Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre tingene på. Vi har tidligere set under Roman Abramovich, at klubben hentede mange spillere ind, og ofte skiftede managere, men jeg tror ikke, at det er godt for Graham Potters fremtid, grundet de penge som er brugt og de spillere som er ankommet. For det er et stort pres.

Efter gårsdagens kamp ligger Chelsea nu på niendepladsen i Premier League-tabellen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER