Niklas Gerster

Officielt: Brøndby forstærker defensiven!

Brøndby henter gammel Superliga-kending hjem til Vestegnen...
Vestegnsklubben Brøndby IF har forstærket forsvaret med den 26-årige centrale forsvarsspiller Rasmus Lauritsen. Spilleren er netop blevet præsenteret på klubbens hjemmeside og sociale medier. Han har underskrevet en kontrakt, som løber frem til sommeren 2027.

Lauritsen er på det seneste kommet ud i kulden i sin nu tidligere klub Dinamo Zagreb, som han kom til i 2020 fra IFK Norrköping. Udover dette udlandseventyr startede Lauritsen karrieren hos FC Midtjylland, og derudover har han været i Skive IK og Vejle Boldklub.

Nu vender midtstopperen så atter tilbage til dansk fodbold, og denne gang bliver det altså Brøndby, som han skal tørne ud for. En tilgang som fodbolddirektøren Carsten V. Jensen også udtrykker stor tilfredshed over på klubbens hjemmeside:

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes at få Rasmus tilknyttet, da han er en forsvarsspiller med et højt niveau, hvilket han senest har bevist på et stort internationalt hold som Dinamo Zagreb.

En gammel kending vender således tilbage til Superligaen. Kan han mon være med til at vende tendensen i bunden af tabellen for den københavnske storklub? Se præsentationen af Lauritsen på Brøndbys Instagram-side herunder:


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER