Fodbold nyheder

Handlen er gået i stå, men Chelsea vil have Enzo

Af Stefan Tonim Nielsen

Enzo Fernández har længe været rygtet til Chelsea, men nu er der der opstået uenighed under forhandlingerne.
Article image

Store salg og Benfica går sammen som brød og smør. Men denne gang har Chelsea sat foden i jorden. Det er i hvert fald tilfældet, hvis man tror på Sky Sports. De melder, at der har været uenigheder i handlen mellem Chelsea og Benfica om midtbanespilleren, Enzo Fernández. Uenigheder der har sat handlen på pause.


Der er forskellige meldinger om uenighedspunkterne. Nogle medier melder om uenighed i prisen, men ifølge Sky Sports er betalingsaftalen problemet. Mediet skriver, at Chelsea ikke er villig til at betale hans frikøbsklausul på ca. 930 millioner kroner i én betaling, men klubben vil tværtimod betale handlen i rater. Faktisk er de angiveligt villige til at betale mere end klausulen, hvis det betyder, at klubben kan betale i rater.

Benfica foretrækker derimod at beholde argentineren, siden de kun har haft ham i seks måneder. Men hvis Enzo ønsker at forlade klubben til fordel for Chelsea, som Sky Sports beskriver, vil de forlange frikøbsklausulen i én betaling. Lissabon-klubben ser det desuden svært at erstatte ham, hvis han bliver solgt midt i en sæson og vil derfor foretrække at sælge ham i et sommer-vindue.


Mere om Enzo Jeremías Fernández

Mere om Benfica

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik