Fodbold nyheder

Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 3 - 4)
2 - 2
(2 - 2)(0 - 1)
Holland
Argentina
W. Weghorst (83), W. Weghorst (90), D. Dumfries (128)
N. Molina (35), L. Messi (73)

Hollands målmand:
Messi er også bare et menneske

Af Kent Christensen

Der er lagt op til et brag af en kamp, når de orangeklædte hollændere skal forsøge at afværge Lionel Messi og Argentina i at nå semifinalen til VM i Qatar.
Article image
Der er ingen tvivl om, at det bliver en af kvartfinalernes mest højspændte og tætte opgør, når Argentina og Holland fredag aften skal kæmpe om semifinalepladser. Begge hold har hidtil tilkæmpet sig tre sejre og lidt pointtab i en enkelt kamp, så det er i den grad to formstærke VM-hold, der går på banen i et skæbnesvangert storopgør.


Forud for kampen har begge hold deltaget i pressemøder, hvor en stor del af fokus, nok engang, har været på den argentinske verdensstjerne, Lionel Messi. Den nu 35-årige syvdobbelte Ballon d'Or-vinder har gjort sig godt bemærket til VM, da han i øjeblikket står noteret for tre mål og en enkelt assist efter fire kampe.

Den hollandske målmand, Andries Noppert, som til daglig spiller i Heerenveen, udtalte sig selvsikkert og nedtonende om frygten for Messi forud for kvartfinalekampen:

- Jeg er altid klar, han kan også misse, og vi så det i begyndelsen af turneringen, så han er ligesom os – et menneske. Selvfølgelig er han god, men jeg kan også afværge hans målforsøg.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik