Anton Kirkegaard

Spillere som kunne misse VM på grund af skader

På trods af at deres land har kvalificeret sig, skal de her spillere måske ikke med til VM på grund af skader.
Reece James
Han fik sig en slem knæskade i Champions League mod AC Milan og der er stor tvivl om han kommer med til turneringen.

Kalvin Phillips
Ligesom sin landsmand James er Phillip’s chancer for at komme med til VM ikke de bedste. Hans skulder gik af led i september måned og han har ikke spillet siden.

Gareth Bale
Der var tvivl om Bale kunne hjælpe Wales ved det kommende VM, men det ser ud til at han bliver klar. Tvivlen kom efter at Bale kun har deltaget i nogle af Los Angeles FCs kampe.

N’Golo Kante
Kante var en nøglespiller da Frankrig vandt VM i 2018. I år må franskmændene dog klarer sig uden kante. Kante har fået en skade i baglåret som gør at han ikke skal spille VM i år.

Raphael Varane
Raphael Varane har været fast mand for Manchester United i en længere periode, men måtte gå skadet ud mod Chelsea. Han fik en skade i benet og det er uklart, hvornår han igen er klar.

Diogo Jota
Portugal var særdeles udfordret i kvalifikationen til VM og det bliver kun sværere. Portugal må undvære Jota som fik en lårskade i kampen mod Manchester City og måtte bæres af banen.

Paulo Dybala
Dybala fik sig en underlig skade, da han skulle tage et straffespark i starten af oktober. Dybala der havde været i god form, vil desværre misse hele turneringen.

Raul Jiménez
En af Mexicos vigtigste spillere, misser muligvis VM. Han fik en lyskeskade i starten af sæsonen og har ikke spillet siden d.31 August.