Philip Dar

Stjerne-konflikt i PSG? Neymar undgår Mbappe-spørgsmål

Da snakken faldt på forholdet til sin franske klubkammerat, svarede Neymar kort og forlod journalisterne.
En ulmende konflikt mellem to af de største stjerner i Paris Saint-Germain har nu fået nyt liv, da Neymar blev bedt om at forholde sig til sin relation til franske Kylian Mbappe. Her svarede brasilianeren først, at han ikke forstod journalistens spørgsmål hvorefter han svarede:

- Med Kylian? Det har jeg ikke

Dette kryptiske svar har sat spekulationer i gang i verdenspressen, hvor man også kan huske tidligere kommentare fra de to verdensstjerner, som heller ikke pegede i retningen af et rosenrødt forhold de to imellem.

Det startede i sidste måned, hvor Neymar ikke lod Mbappe sparke et straffespark i en 5-2-sejr over Montpellier. Herefter blev det spottet, at Neymar havde liket en række ”anti-Mbappe”-opslag på diverse sociale medier. Derefter lignede det, at trådene var blevet redt ud og de to spillede igen flot sammen for Christophe Galtiers mandskab, men i CL-kampen mod Juventus, var Neymar igen utilfreds med Mbappe, som han beskyldte for at være for selvisk i sit spil.

Mbappe gik således ud og adresserede problemerne i dynamikken mellem ham selv og Neymar, hvor han indrømmede, at de ikke altid er enige om alting.

- Det er vores sjette år sammen. Jeg synes, at vores forhold altid har været baseret på respekt, men vi har altid haft perioder, hvor luften er kold og perioder, hvor luften er varm. Det vil du også kunne se, nogle gange er vi bedste venner og andre gange taler vi knapt nok sammen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER