FC København
M. Frøkjær-Jensen (22), I. Jebali (45), Y. Minteh (86)
Torsten Brix

OB sender FCK i krise

Kampen var intens, men ikke velspillet og krisen ulmer hos det danske mesterhold...
Kort inden pausen af lørdagens Superliga-kamp imellem OB og FCK lavede hovedstadsholdets Davit Khotocholava en stor fejl, som gav en friløber til Issam Jebali, og tuneseren scorede på til 1-1. Forinden havde OB’s Martin Frøkjær-Jensen lavet et selvmål. Han ramte bolden, efter Viktor Claessons afslutning havde ramt stolpen.

Begge hold har fået en forfærdelig start på sæsonen og en mulig taber af kampen vil bevæge sig på kanten af en begyndende krise. Kampens vigtighed var også til at se på afviklingen samt antallet af fejl.

Med femten minutter igen trillede Jabali-afslutningen, efter den havde ramt stolpen, langs stregen i FCK-målet, så OB var millimeter fra et føringsmål - men det skulle komme senere.

Imod slutningen kom der masser af dramatik, da FCK følte sig snydt for et straffespark kort inden OB scorede til 2-1. Det dømte den gode dommer Jacob Kehlet ikke og i stedet lavede den indskiftede OB-angriber Yankuba Minteh på 18 år sit første mål for Superligaens bundhold. Målet kom efter nok en fejl i FCK-defensiven og denne gang var det Denis Vavro, der fumlede.

FC Københavns første ni Superliga-kampe i denne sæson har givet fem nederlag efter store defensive fejl og de må være på vej i krise – hvis de ikke allerede er det nu!