Anders Vestergaard

Kepa kan tage Mendys plads i buret efter skuffende sæsonstart

Ifølge Chelseas manager, Thomas Tuchel, er Kepa "absolut klar til at spille", efter Mendys mindre gode sæsonstart i Chelsea-buret.
Chelsea-keeperen Mendy er blevet kritiseret for sin sæsonstart efter, at Chelsea har lukket ni mål ind i seks kampe i denne Premier League-sæson. Særligt efter 3-0-nederlaget til Leeds United er den senegalesiske keeper blevet kritiseret.

Nu bekræfter Chelseas manager, Thomas Tuchel, at andenmålmanden Kepa er klar til at tage nogle kampe i kassen for de blå, selvom han i sommerens transfervindue forsøgte at komme væk fra London-klubben.

- Ja, han prøvede at komme væk. Han afsøgte sine muligheder for en sommer-transfer, hvilket vi var opmærksomme på. Men tilbuddene var ikke tilfredsstillende for hverken ham eller os, så han blev. Det er jeg rigtig glad for. Jeg var altid meget tydelig omkring, at jeg ønskede, han skulle blive. Som jeg ser det, er han absolut klar til at spille, udtaler Tuchel på et pressemøde ifølge Goal.com.

Spanieren blev ellers sat på bænken, da Thomas Tuchel overtog manager-sædet i Chelsea efter en tid som førstemålmand i klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER