Fodbold nyheder

Tidligere kollega:
Cruyff ville have skammet sig over Barcelona

Af Oliver Kremmer Skammelsen

Marco van Basten kom tidligere i dag med sit syn på situationen i FC Barcelona.
Article image
Ritzau-Scanpix
Marco van Basten, der under sin tid hos AFC AJAX i 80’erne blev trænet af selveste Johan Cruyff, optrådte tidligere i dag på hollandsk TV. Her blev der udvekslet holdninger til FC Barcelonas omdiskuterede og kontroversielle transfervindue.


- Jeg tror, at Johan Cruyff ville have skammet sig, hvis han havde vidst, hvordan FC Barcelona havde opført sig i dag, udtalte van Basten, ifølge sportsmagasinet, 90min.

Udtalelsen kommer ovenpå et transfervindue, hvor FC Barcelona har været flittige med pengepungen på trods af deres massive gæld. I det snart-lukkede transfervindue har den catalanske klub blandt andet hentet den danske midtstopper, Andreas Christensen, i Chelsea. Deres aktivitet har fået mange til at løfte på øjenbrynene.

Det hele kulminerede for et par uger siden, da det kom frem, at FC Barcelona muligvis ikke ville kunne få lov til at registrere deres nye spillere – netop grundet deres gæld. Registreringsproblemet er dog løst i dag, da det angiveligt skulle have ofret sig for klubben og være gået ned i løn.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik