Fodbold nyheder

Spanien: La Liga
FT
0 - 0
(0 - 0)
Barcelona
Vallecano
S. Busquets (90)

Barcelona sælger rettigheder – mulighed for at registrere AC

Af Louis Andersen

FC Barcelona har indtil videre ikke kunnet registrere nogen af klubbens nye spillere grundet økonomiske problemer. Men det kan der nu være en løsning på.
Article image
Klubben oplyser i en pressemeddelelse, at man har solgt 24,5 % af Barca Studios, der blandt andet står bag lyd- og medieproduktioner for klubben, til firmaet Orpheus Media. Salget indbringer klubben omkring 750 millioner kr. Også tidligere er 24,5 % af Barca Studios blevet solgt fra.


Klubben har også solgt 25 % af deres tv-rettigheder til investeringsselskabet Sixth Street for at få den skrantende økonomi på plads. Klubben kæmper samtidigt for at komme af med flere løntunge spillere herunder danske Martin Braithwaite og hollandske Frenkie de Jong.

Ifølge det store spanske medie, Sport, giver salget af Barca Studios klubben mulighed for at registrere, i hvert fald nogle af deres nye spillere, som udover Andreas Christensen tæller Robert Lewandowski, Jules Koundé, Franck Kessie og Raphinha.

Derudover er hverken Sergi Roberto eller Ousmane Dembélé registrerede til weekendens sæsonåbner hjemme mod Rayo Vallecano, da begge spillere lige har underskrevet nye kontrakter.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Andreas Christensen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik