Asbjørn Steffensen

Lewan'GOLAZO'ski scorede igen i ny Barca-storsejr

Den catalanske storklub savede Valladolid midtover i søndagens La Liga-kamp.
Barcelona er startet godt i den nye La Liga-sæson. Sidste weekend smadrede de Real Sociedad, og søndag aften skulle de forsøge at gøre det samme mod oprykkerne fra Valladolid.

Efter 23 minutters spil slog Raphinha et indlæg ind i feltet, som klubbens nye polske målmaskine kom springende ind i og nåede med en lang tå. 1-0 ved Robert Lewandowski.

Kort inden halvleg drev Ousmane Dembele bolden mod Valladolids mål. Han fandt en fri Pedri, der flot udplacerede målmanden og fordoblede Barcelonas føring.

20 minutter inde i anden halvleg satte Dembele Lewandowski op med flot stikning, som polakken flot satte ind med en kælen inderside.

I overtiden kunne Lewandowski have fuldendt sit hattrick, men angriberens forsøg fra en helt fri position ramte overliggeren. Heldigvis landede riposten for fødderne af Sergio Robert, der lukkede og slukkede kampen med sin scoring til 4-0.

Den catalanske storklub er dermed stadig ubesejret i La Liga efter tre kampe og har fået syv ud ag ti point.