Fodbold nyheder

Europa Conference League
FT
1 - 2
(0 - 0)
B36
Viborg
M. Przybylski (79)
N. Mortimer Moreno (64), A. Jatta (86)

En koncentreret indsats skal sende Viborg videre

Af Niklas Gerster

Viborg-anføreren Jeppe Grønning udtaler sig om opskriften, der skal sikre klubben videre avancement i Conference League.
Article image
- Det handler om at udføre den plan, vi har lagt for kampen, og det er den samme måde, som vi altid gør tingene på. Vores tilgang er uændret, så vi vil tage initiativet og kontrollen på kampen, og så ved vi, at det kræver koncentration og en stor arbejdsindsats som altid. Vi går ind for at vinde kampen, selvom vi selvfølgelig også ved, at vi har en føring på forhånd.


Sådan lyder det fra den 31-årige midtbanespiller Jeppe Grønning til Viborg FF's hjemmeside. Udtalelsen kommer forud for returopgøret på Færøerne imod B36 Torshavn. Viborg vandt det første opgør 3-0 på hjemmebane, men nu venter en måske lidt vanskeligere opgave på kunstgræsset i Torshavn.

Skulle Viborg FF være i stand til at slå B36 Torshavn ud, vil de gå videre til playoff-runden, som sender vinderen i Conference League-gruppespillet. Her venter der dog en overordentlig svær modstander for viborggenserne, da Premier League-klubben West Ham vil være udfordreren.

Der er kampstart imellem B36 Torshavn og Viborg FF klokken 20.00 i aften, og opgøret vises af Viborg Stifts Folkeblad.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona